enderufressvda +44 20 80 89 94 70 info@osabus.com

Om oss

Om OsaBus

OsaBus är ett bussuthyrnings- och transferföretag som sedan starten har nått stora framgångar. Nu expanderar vi vårt företag för att tillhandahålla tjänster över hela världen! Vårt företag grundades ursprungligen i Lettland där vi blev en av de bästa transportleverantörerna i Riga, Lettland och Baltikum. Vi började som ett bussuthyrningsföretag som hette RigaTransfers24. Med RigaTransfers24 tillhandahöll vi tjänster för att hyra ut och anlita bussar för Riga, Lettland, Baltikum, och deras omgivande områden, samt anpassade turer runt Baltikum.

När vårt företag började nå stora framgångar hos många resebyråer och individer bestämde vi oss för att ta de tjänster vi tillhandahöll och expandera vår bussuthyrning och turer i Baltikum ännu längre. Nu tillhandahåller OsaBus stadsturer, dagsturer, flerdagsturer, utflykter, bussuthyrningstjänster och transfertjänster i Riga, Lettland, Baltikum, och i hela Europa.
För närvarande har vårt företag 2 kontor, huvudkontor i Tallinn, Estland och ett administrativt kontor i Riga, Lettland.

Om Tjänster

Med Osabus erbjuder vi förstklassiga resetjänster i hela Europa och till bra priser också. Våra tjänster inkluderar stor turbussuthyrning, charterbussuthyrning, minivanuthyrning, minibussuthyrning, privata transfers, stadsturer, dagsturer, utflykter, regionala bussresor och många andra resetjänster!

Vårt OsaBus-team hoppas kunna fortsätta att växa vår verksamhet varje dag genom att erbjuda våra prisvärda resetjänster till många människor i hela Europa och nu över hela världen.

Flygplatstransfer

I alla regioner och länder tillhandahåller vi även flygplatstransfer med alla möjliga typer av transporter.

Bättre resetjänster

Kunden kommer först, så vi försöker alltid att ge bästa möjliga service med bättre bussar, artiga förare och kunniga guider.

Topprankade på TripAdvisor

Vi är också skaparna av RigaTransfers24, OsaBus, som är TOPPRANKAD på världsberömda TripAdvisor.